A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Доманівська ОТГ разом із експертом Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети " проводжали останні теплі дні збираючи пропозиції до бюджету громади на 2019 рік!

Дата: 12.11.2018 11:11
Кількість переглядів: 1056

У п'ятницю 9 листопада без наметів, плакатів та мікрофонів, озброївшись «Бюджетом для громадян» та чистими листочками десант "прозорі бюджети" пішов на ринок та по центральним вулицям селища.

До десанту увійшли працівники фінансового відділу Гусарова Л.В., Овчаренко М.М., Гагаріна Г.С.,  головний спеціаліст Мельникович В.Ю., працівниця загального відділу Іонова Я.М., експерт Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети " Заворотченко Олена.

За 4 години розмов з мешканцями, розповідей про бюджетний процес і поширення Бюджетів для громадян було зібрано 65 пропозицій.

Окрім того, громада вже більше двох тижнів збирає пропозиції до бюджету і на електронну адресу (отримано  13 пропозицій).

Лідирують серед отриманих пропозицій - ремонт доріг у громаді (19,4%), ремонт існуючих та побудова нових тротуарних доріжок (7,2%), налагодження системи централізованого вивозу сміття (6%).

А ще, тепер експерти Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети" приїдуть в Доманівку  з лекцією про бюджетний процес в гості до студентів Університету третього віку. Випадкові зустрічі не випадкові.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь