A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У Києві пройшла друга конференція «Стратегічний розвиток та інвестиції»

Дата: 07.11.2018 10:04
Кількість переглядів: 844

5-6 листопада у Києві проходила інвестиційна конференція для об'єднаних громад «Стратегічний розвиток та інвестиції». Подію організувала програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) спільно з партнером програми Українським кризовим медіа-центром.

Конференція зібрала понад 400 учасників, серед яких були й представники від Доманівської об’єднаної територіальної громади, а також представники бізнесу та інвестиційних фондів, виконавці проектів міжнародної технічної допомоги, центральних та регіональних органів влади.

Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на відкритті зазначив, що децентралізація – це зміна системи менеджменту, яка має підтримувати дві основні стратегічні цілі для місцевого економічного розвитку: високий індекс людського потенціалу та показник конкурентноспроможності громад. Інвестор приходить туди, де є перспектива, стратегія розвитку, передбачуваність та прозорість процесів і рішень. Та головне – інвестор приходить за людським ресурсом та кваліфікованими кадрами.

Директор програми USAID DOBRE Беррі Рід, оголосив про партнерство з новими громадами і тепер їхня кількість зросла до 75. А це – 9% від загальної кількості об’єднаних громад України. 

В ході конференції були презентовані кращі практики з залучення інвестора на територію громади, але головне те, що всі учасники під час події мали можливість неформально поспілкуватися та дізнатися від колег рецепти успіху належного врядування.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь