A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Ознайомчий візит молоді громади із професійною організацією знімального процесу на радіо та телеканалах

Дата: 31.10.2018 16:14
Кількість переглядів: 1134

Вчора, 30 жовтня 2018 року, креативна молодь Доманівської ОТГ, яка задіяна в мікропроекті «Створення Громадського телебачення Доманівки», що підтриманий в конкурсі БФ «ЛАСКА» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), взяла участь в ознайомчому візиті до м.Києва, метою якого було: ознайомлення із професійною організацією знімального процесу на телеканалах, підготовкою засобами масової інформації матеріалів до виходу в ефір.

Ознайомчий візит організовано менеджером проекту БФ «ЛАСКА» Лілією Атнажевою та виконавчим директором ГО Фонд розвитку громади селища Доманівка Світланою Матвєєвою.

Дякуючи нашому гіду відомому журналісту, теле-, радіоведучому, редактору, медіа-експерту, медіа-тренеру Андрію Куликову нам вдалося відвідати незалежну «розмовну» станцію «Громадське радіо», український інтернет-канал «Громадське телебачення» та телеканал ICTV.

Самим інтригуючим, що додало драйву, став прямий ефір Світлани Матвєєвої та учня 11 класу Доманівського НВК Єршова Андрія в рубриці «Своїми руками» на Громадському радіо (див. за посиланням https://hromadske.radio/podcasts/svoyimyrukamy/yak-meshkanci-domanivky-zminyuyut-svoye-selyshche?fbclid=IwAR2yGdoDcDsqoA-3NK5F65CiD2sdR3mh-ACo-n9tsXe9CzsFrawuN5WPC7g), де основною темою для обговорення було питання «Як реформа децентралізації змінила життя селища?».

В такому форматі нашій молоді надані були практичні навики щодо освоєння медіа простору та поштовх до створення на території громади громадського мовника, прямі ефіри якого заплановано на листопад 2018 року, де кожен з членів робочої групи стане в прямому ефірі кореспондентом, та висвітлить одну із новин життя громади та світу.

Не менш цікавим було знайомство з роботою Громадського телебачення - незалежного медіа, яке створене журналістами в 2013 для неупередженого інформування суспільства через усі доступні медійні канали. Місією Громадського телебачення стало створення інформаційного проcтору, що сприяє суспільству сталого розвитку та особистості.

І на завершення, на студії телеканалу ICTV нам вдалося потрапити на прямий ефір одного із інформаційних випусків програми «Факти» з її ведучим Петром Дем’янчуком. Це було захватуюче дійство, яке надихнуло нашу молодь до дій в нашому маленькому громадському медіа просторі.

Так що наснаги нам і гарних прямих ефірів!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь