A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Урочисті заходи до Дня працівників освіти Доманівщини

Дата: 05.10.2018 16:06
Кількість переглядів: 670

В усі часи існування людства образ учителя асоціюється з людиною, що несе вогник знань, радість відкриття нового, повсякденну готовність до самопожертви в ім’я високої ідеї. Тож в перший тиждень жовтня, який цьогоріч видався сонячним та теплим, педагоги відзначали своє професійне свято.

4 жовтня в Доманівському районному Будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти та святковий концерт.

Зі щирими словами вітань до працівників освіти Доманівщини  звернулися голова районної державної адміністрації Євгеній Осадчук, голова районної ради Тарас Кушнір, секретар селищної ради Галина Шульгіна, які подякували їм за плідну працю та побажали міцного здоров’я, довголіття, успіхів у роботі.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували вчителів рідного краю, які багато років присвятили педагогічній праці та яких немає вже в живих.  З привітальними словами до освітян звернулася голова Доманівської районної організації Профспілки працівників освіти Оксана Чорна. Разом з привітальними словами вона відзначила активність та творчість освітян Доманівського регіону у різноманітних заходах, які проводить райрада Профспілки. Урочистості продовжив святковий концерт за участю вихованців Будинку дитячої творчості, музичної школи, Доманівського НВК, Доманівської школи №2 та працівників Будинку культури.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь