A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Свято першого дзвоника у Доманіському НВК

Дата: 03.09.2018 15:02
Кількість переглядів: 731

Ось і настав цей день. 1 вересня – День Знань і старту нового навчального року. Для 48 першокласників прозвучав перший дзвоник у Доманівському навчально-виховному комплексі "Доманівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-Центр дитячої та юнацької творчості" Доманівської селищної ради Миколаївської області.

На святковій лінійці  директор НВК Віталій Богдан  побажав маленьким діточкам, які стали учнями, проявити усі вміння та таланти, аби через 12 років бути гідними випускниками. А також, він привітав випускників та побажав показати найвищі результати  при проведенні ЗНО.

До вітального слова були запрошені і гості свята. Заступник селищного голови з питань освіти, медицини, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення та впровадження інвестиційних программ Власюк В.Д., голова Доманівської районної ради КушнірТ.Л., директор ПП «Веселий роздол», депутат селищної ради Молдованенко М.О. та настоятель храму Олександра Невського архімандрит Антоній побажали, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік. Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться!

Окрім гарних побажань найкращі учні школи були нагороджені грамотами, як переможці олімпіад, конкурсів і т.д., а відмінники за високі досягнення у навчанні отримали «Похвальні листи» від учбового закладу та грошову винагороду (по 200,00 гривень кожен) від спонсора свята директора ПП «Веселий роздол» Молдованенка М.О.

Зі святом всіх!!!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь