A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

3 вересня пролунав перший дзвоник в Доманівській загальноосвітній школі I-III ступенів №2

Дата: 03.09.2018 16:27
Кількість переглядів: 899

Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків і одинадцятикласників 1 вересня 2018 року — особлива подія. Для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. А для учнів одинадцятих класів цей навчальний рік — останній у шкільному житті, вони — майбутні випускники 2019 року.

3 вересня  пролунав перший дзвоник в Доманівській загальноосвітній школі I-III ступенів №2, на якому директор школи Анатолій Макогоненко привітав всіх присутніх із початком нового навчального року, побажав міцного здоров’я та успіхів у навчанні. На святі були присутні заступник селищного голови Віктор Власюк, директор Будинку дитячої творчості Наталя Дудко, директор ПСП ім. Щорса Стефан Зборовський та настоятель храму Олександра Невського архімандрит Антоній. В свою чергу отець Антоній подарував першокласникам ікони та іграшки та побажав Божого благословення!

Багато теплих і щирих слів було сказано цього дня учнями 11 класу, для яких це останій дзвінок! Звучали слова вдячності рідним вчителям. Все ж головними героями лінійки були першокласники. На подвір’ї школи вони були схвильованими, але поряд їх підтримували батьки. Вони сьогодні невпевнено переступили через поріг школи, сіли за парту і пішли на перший свій урок, який запам’ятають на все життя.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь