Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День Державного Прапора України

Дата: 21.08.2018 14:47
Кількість переглядів: 750

Шановні жителі громади!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України, який ми відзначаємо напередодні найголовнішого свята нашої держави - Дня Незалежності.

Ці урочистості нерозривно пов’язані між собою, бо обидва віддають данину шани віковим прагненням  українського народу мати свою державу, свої символи.

Державний Прапор України – символ міцності і незалежності української держави, покликаний пробуджувати в кожному з нас національну гордість і справжні патріотичні почуття.

Шановні земляки! Будь-яка країна набирає міцності, коли має свої традиції та звичаї, коли її громадяни шанують офіційні символи своєї держави. Тож нехай у наших серцях ніколи не згасає почуття любові до рідної України!

 Дорогі мої земляки!
     Вітаю Вас з нашим великим національним святом  від себе особисто і від усіх депутатів селищної ради. Від щирого серця  зичу Вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах. Нехай впевненість у кращому  майбутньому окрилює Вас на нові звершення  в ім’я Соборної Незалежної  України.  
    Слава Україні! Слава нашим героям! Слава всьому великому мудрому і працьовитому народу України!   Зі святом Незалежності України!

З повагою, селищний голова Олександр Дога

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь