A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ”

Дата: 01.08.2018 13:44
Кількість переглядів: 1105

Рішенням Миколаївської обласної ради від 12 жовтня 2017 року № 23 затверджено цільову регіональну Програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення “ВЛАСНИЙ ДІМ” на 2018-2023 роки. Ця Програма визначає один із шляхів розв’язання найбільш важливої загальносуспільної проблеми області та держави в цілому – забезпечення населення житлом. Вона спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, насамперед для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей, із залученням для цих цілей коштів державного та місцевих бюджетів усіх рівнів.

Програма впроваджується за сприяння обласної державної адміністрації та обласної ради. Її реалізацію здійснює спеціалізована кредитно-фінансова господарська організація “Миколаївський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” (далі – Фонд). (54029, Миколаївська обл., місто Миколаїв, вулиця Робоча, будинок 2-А, офіс 508, тел. 0512-563-422, керівник – Рачковський Сергій Васильович).

Програма реалізується шляхом створення для сільських мешканців пільгових умов з метою отримання довгострокових кредитів під 3 відсотки річних та безвідсоткових кредитів сім’ям з трьома і більше неповнолітніми дітьми, на будівництво, реконструкцію, добудову, придбання індивідуальних житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями, заходи з енергозбереження, спорудження інженерних мереж та підключення їх до існуючих комунікацій, зі строком погашення кредиту до 20 років, а для молодих сімей (подружжя, вік якого не перевищує 35 років) – до 30 років.

Корисні документи:

Рішення Миколаївської обласної ради про затвердження Програми

Додаток до Правил – Перелік документів

Додаток 1 – Паспорт Програми

Додаток 2 – Регіональні правила

Додаток 3 – Напрями та заходи діяльності Програми

Додаток 4 – Результативні показники Програми

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь