A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Дводенний візит представників програми DOBRE

Дата: 27.07.2018 10:23
Кількість переглядів: 821

25 та 26 липня 2018 року з дводенним візитом в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в громаду завітали програмні спеціалісти DOBRE Наталя Сафронова та Наталя Алексієнко. 

Першого дня присутні ознайомились з презентацією результатів комплексного дослідження громадської думки, що проводились у громаді за участю партнера  DOBRE. Після невеличкої паузи відбувся тренінг стосовно використання інструменту Визначення індексу спроможності місцевої влади для самооцінювання громади свого прогресу.

Наступного дня відбулось засідання робочої групи з розробки Плану покращення послуг («Вуличне освітлення») та програмних спеціалістів. Протягом трьох годин розглядались  питання порядку денного, основним з яких був технічний стан вуличного освітлення в громаді,  визначення поточних проблем із покращення вуличного освітлення та проведення аналізу послуги по вуличному освітленні. Робочою групою сформовано бачення проблеми, яке викладено в SWOT – аналіз, враховуючи внутрішні та зовнішні чинники та намітили стратегічні цілі щодо вирішення даної проблеми. Учасники засідання робочої групи сформулювали бачення послуги вуличного освітлення в Доманівській ОТГ за допомогою програми DOBRE.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь