A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбулось спільне засідання постійних комісій

Дата: 18.07.2018 15:05
Кількість переглядів: 851

17 липня 2018 року відбулось спільне засідання постійних комісій Доманівської селищної ради з питань планування бюджету, фінансів, соціально – економічного розвитку та управління комунальною власністю та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, фізичної культури, молоді та спорту.

Так, комісійно розглянуто та ухвалено ряд  рішень, які в подальшому будуть винесені на розгляд сесії, а саме про затвердження договору про передачу бюджетних коштів з бюджету Доманівської селищної  ради до районного бюджету Доманівської селищної  ради, про затвердження переліку проектів, що будуть реалізовуватись за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам  на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, про можливість будівництва фотогальванічної електростанції в межах населених пунктів селищної ради та виділення земельної ділянки під її розміщення та  про звернення депутатів об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради про виділення коштів на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-15-06  «Миколаїв – Доманівка - Берізки».

Обговоренню  підлягали рішення Доманівської районної ради від 22 червня 2018 року №3 «Про вилучення із оперативного управління Доманівської селищної ради  реорганізованого закладу Доманівського району Козубівську філію та від 22 червня 2018 року №4 «Про вилучення із оперативного управління Доманівської селищної ради  реорганізованого закладу Доманівського району Новоолександрівську філію» щодо вилучення Доманівською селищною радою даних філій зі складу опорної школи Доманівської загальноосвітньої школи I-III ст. №2. Інформацію взято до відома.

Крім цього, на розгляд комісії винесено питання щодо виділення коштів на придбання туберкуліну та оплату безкоштовних рецептів пільгової категорії населення, за результатами якого комісійно винесено рішення, що на даний час відсутні кошти, при наявності коштів питання буде розглянуто додатково.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь