A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

27 червня відбулися урочистості до Дня Конституції та Дня молоді

Дата: 27.06.2018 15:23
Кількість переглядів: 939

27 червня у Доманівці, в районному будинку культури Доманівська селищна рада організувала урочисте зібрання представників трудових колективів, громадських організацій, учасників АТО, молодого покоління з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді.

Сердечно привітали присутніх з Днем Конституції України перший заступник голови Доманівської районної державної адміністрації Н.І. Фалько, заступник  Доманівського селищного голови В.Д. Власюк, старший офіцер, відділення офіцерів запасу і кадрів капітан О.М. Тертичний, побажали доманівцям вагомих здобутків на шляху утвердження справді вільної, незалежної, демократичної і процвітаючої української держави, міцного здоров'я, миру й благополуччя.

За високі трудові досягнення, активну життєву позицію та з нагоди Дня Конституції України велику групу громадських активістів було відзначено грамотами та подяками. Грамоти отримала і талановита молодь Доманівщини. Ряду учасників антитерористичної операції на сході України було вручено нагрудний знак «Учасник АТО».

Від учасників зібрання, в пам'ять про всіх борців за свободу, волю народу України, були покладені корзини з квітами до Стели загиблим воїнам-визволителям і землякам, що не повернулися з фронтів Другої світової війни, а також до Стіни пам’яті.

Окрасою урочистостей стала велика концертна програма, представлена вихованцями Доманівського Будинку дитячої творчості та іншими самодіяльними аматорами сцени.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь