Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА В ДОМАНІВСКІЙ ЗОШ І-ІІІ ст. №2

Дата: 25.05.2018 21:37
Кількість переглядів: 1072

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника. В п’ятницю, 25 травня останній дзвоник пролунав для школярів нашої громади.. Для більшості він сповістив про початок літніх канікул, іншим нагадав про те, що настала хвилююча мить прощання зі шкільною родиною.

   Незважаючи на пекуче сонечко, свято виявилось яскравим і принесло багато вражень усім учням, батькам, педагогам, а особливо випускникам. Тому що саме вони залишають тихий та безтурботний берег країни дитинства та юності, країни, яка носить високу і водночас таку рідну назву Школа. Подорожуючи життям, їм ще не раз захочеться повернутися, але лише приємні  спогади і мрії мають чарівну здатність повернути нас у дитинство.

В свою чергу директор Доманівської ЗОШ I-III ст. №2 А.А. Макогоненко, оголосив свято офіційно відкритим!  З вітальним словом він звернувся до присутніх, побажавши в першу чергу, миру та злагоди всім присутнім. Перші хвилини хвилювання закінчились, почалося вручення грамот. Насиченим та результативним був 2017-2018 навчальний рік. Багато грамот та подяк принесли в інтелектуальну скарбничку школи її учні та випускники.

  Гостями на урочистій лінійці в школі стали представники влади, а саме керівник апарату Доманівської райдержадміністрації О. М. Максютенко,  заступник селищного голови з питань освіти, медицини, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення та впровадження інвестиційних програм В. Д. Власюк, начальник ДСНС у Доманівському районі Р. А. Гилко. Також директор Будинку дитячої творчості Н. К. Дудко, голова ПСП ім. Щорса С. А. Зборовський та представники Микола?ївського націона?льного агра?рного університету.

  Заступник селищного голови з питань освіти, медицини, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення та впровадження інвестиційних програм В. Д. Власюк.  Виступаючи перед присутніми, Віктор Дмитрович  привітав учнів із завершенням навчального року й побажав випускникам сміливо йти у доросле життя.

   В свою чергу заступник голови районної ради Галина Коляда спостерігала за урочистостями в Білинській ЗОШ І - ІІІ ст. Традиційно, свято останнього дзвоника супроводжувалося виступами талановитих школярів. Хлопці й дівчата співали, танцювали, декламували тематичні вірші. Щирі слова привітань на свою адресу приймали школярі від батьків та вчителів. Мудрі настанови одинадцятикласникам дала Галина Степанівна, яка теж колись була випускницею цієї школи. Вона закликала учнів завжди пам’ятати своїх мудрих і досвідчених, талановитих та вимогливих наставників – шановних вчителів, з посмішкою на обличчі та приємними почуттями згадувати свою першу вчительку. «Адже саме Вони не шкодуючи своїх нервів та часу щодня краплина за краплиною наповнювали Ваші голови та душі вічним і цінним, відкривали захоплюючий світ знань, сходинка за сходинкою супроводжували Вас по життєвому шляху» - говорила Галина Степанівна.

    У заходах, присвячених останньому дзвонику в Доманівській ЗОШ І - ІІI  ст. №2  взяла участь керівник апарату Доманівської райдержадміністрації О. М. Максютенко. Привітавши зі святом учнів та вчителів, Олена Миколаївна побажала випускникам упевнено йти дорогою знань, вступити до обраного навчального закладу і знайти себе у професійному і особистому житті.

Начальник ДСНС у Доманівському районі Р. А. Гилко, привітав із закінченням навчального року учнів та вчителів Доманівської загальноосвітньої школи. Також лунали щирі слова побажань щасливого майбутнього та великих досягнень на життєвому шляху випускникам .

Останній дзвоник пролунав. Для більшості школярів настала довгоочікувана пора відпочинку та безтурботності, проте на випускників ще чекає зовнішнє незалежне оцінювання та кропітка робота над вступом до вищих навчальних закладів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь