A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

На Херсонщині пройшов туристичний хаб «Розвиток туризму в умовах нових громад»

Дата: 21.05.2018 09:58
Кількість переглядів: 907

17-18 травня на Херсонщині, на базі виноробного господарства князя П.М.Трубецького, відбувся туристичний хаб для об'єднаних громад «Розвиток туризму в умовах нових громад». Захід зібрав 300 учасників, серед яких представники 75 об'єднаних громад з семи областей України, представники проектів міжнародної технічної допомоги, туристичного бізнесу, регіональних та центральних органів влади.

У відкритті взяли участь почесні гості: Іванна Климпуш-Цинцадзе - Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної  інтеграції України, Сюзан Фріц - директорка регіональної місії Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Василь Полуйко - заступник Міністра екології та природних ресурсів України, Іван Ліптуга - президент Національної туристичної організації України та заступник голови Херсонської облдержадміністрації  Євген Рищук.

Два дні представники ОТГ із 75 об’єднаних громад зі всієї України, представники туристичного бізнесу, інвестиційних фондів, проектів міжнародної технічної допомоги, регіональних та центральних органів влади працювали пліч-о-пліч над темою розвитку туризму. На другий день роботи хабу учасники досліджували туристичні локації Херсонщини.

У фокусі події — напрацювання рішень для розвитку туристичного потенціалу громад, аналіз перспектив тих громад, що обрали туризм одним із напрямків свого стратегічного розвитку та навчання з метою вибудовувати комунікації, що сприятимуть упізнаваності громад серед потенційних туристів.

Під час тематичних воркшопів, учасники заходу ділилися  історіями успіху і спробували відповісти на запитання: як громадам розвивати туризм, як на ньому заробляти, як популяризувати туристичні місця, як організувати туризм у нетуристичних місцях та інші.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь