A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Виконавчий комітет Доманівської селищної ради повторно наголошує!!!

Дата: 11.05.2018 18:23
Кількість переглядів: 1313

Фото без опису

З 15 травня 2018 року вступає в дію рішення селищної ради VIII сесії І скликання «Про використання питної води споживачами комунального підприємства «Доманівське»» від 12 червня 2017 року № 3 щодо введення жорстких заходів по запобіганню нераціонального використання питної води.

Кінець весни і два місяці літа в Доманівці традиційно пов’язані із проблемами по забезпеченню жителів питною водою. Точніше, вода зникає із квартир та будинків мешканців у період, коли настає спека і припиняються дощі. Головною причиною виникнення цієї проблеми є полив городів, і виконком селищної ради разом із комунальним підприємством «Доманівське» починають жорстку боротьбу із «поливальниками».

Так, працівниками комунального підприємства «Доманівське» при знятті попоказників лічильників візуально встановлено ряд порушень, а саме: несанкціонований полив городів, влаштування системи крапельного поливу на присадибних ділянках, несанкціоноване підключення до системи водомережі по вулицях смт Доманівка: Соборності, Аграрна, Г.Сагайдачного, Городня.

Для вирішення вказаного питання в червні 2017 року депутатами Доманівської селищної ради винесено рішення щодо заборони споживачам комунального підприємства «Доманівське» здійснювати полив питною водою з централізованого водопостачання за період з 15 травня по 30 вересня та влаштування систем крапельного поливу на земельних ділянках домоволодінь з централізованого водопостачання. В разі встановлення порушень комунальному підприємству «Доманівське» надано дозвіл призупиняти подачу води і надання інших послуг з централізованої мережі водопостачання та водовідведення на підставі складених актів про виявлення порушення споживачами.

Вищевказане рішення висвітлено на сайті громади domanivska-gromada.gov.ua в розділі «Комунальні підприємства».

Тому попереджаємо, що в разі встановлення фактів порушень комісійно будуть складатися акти про виявлення порушення споживачами на підставі яких абонентам буде призупинено водопостачання. Результати проведеної роботи будуть висвітлені на сайті громади.

Виконавчий комітет

Доманівської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь