A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

У СЕЛАХ ПЕТРОПАВЛІВКА ТА ОЛЕКСАНДРОДАР ПРОЙШОВ РЯД ЗАХОДІВ ДО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 10.05.2018 11:51
Кількість переглядів: 904

Урочистий мітинг відбувся біля пам’ятника загиблим воїнам, квіти і безмірна вдячність тим, хто поліг у Другій світовій війні у боротьбі з нацизмом. Вшанували пам‘ять загиблих   хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника .  

-Тож у ці світлі травневі дні згадаємо, вшануємо усіх, хто наближав День Перемоги, відстоював і боронив нашу рідну землю.  Миру всім нам, єдності, щастя, злагоди та добробуту кожній родині,- привітав місцевих жителів виконуючий обов’язків старости Білов С.Д.

У cелі Олександродар  також відбувся урочистий мітинг о 10:00 біля памятника загиблим воїнам виступ підготувала директор Олександродарського СБК Ткаченко І.В., були присутні працівники с/р, школи, депутат районної ради Ткаченко В.О., голова ветерансської ради Брендуля А.Ф., сільське населення.

Здоров’я і мир в Україні – основні побажання сьогодні. Квіти, теплі слова звучали полеглим у бою. -Схиляємо голови перед усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою,- зазначив у своєму вітальному слові виконуючий обов’язків старости Білов С.Д.  Всі присутні вшанували жертв Другої світової війни хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь