A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Практичний семінар Програми DOBRE «Знай свою громаду»

Дата: 20.04.2018 09:26
Кількість переглядів: 813

 Протягом двох днів,а саме 18-19 квітня,  у м. Миколаєві проходив практичний семінар для новостворених об’єднаних територіальних громад Миколаївщини. У ньому взяли участь члени робочої групи Доманівської селищної ради з місцевого екомічного розвитку. Захід був організований у рамках всеукраїнської програми DOBRE «Місцевий економічний розвиток (МЕР) «Знай свою громаду».

Учасники семінару отримали теоретичні та практичні знання і навички, необхідні для організації та керування зусиллями щодо місцевого економічного розвитку, що включає у себе розуміння того, як проаналізувати ресурси власної громади та створити її Економічний профіль, як підготувати свою громаду до роботи з інвестором, яку допомогу від DOBRE можуть очікувати сільськогосподарські кооперативи ОТГ як інструмент МЕР та багато іншого.

З учасниками семінару спілкувалися Мік Мюллей, експерт з місцевого економічного розвитку та Віталій Юрків, спеціаліст з місцевого економічного розвитку, програма DOBRE, Володимир Крижанівський, менеджер проектів PPV Knowledge Networks, Олена Заворотченко, керівник напрямку «Реформа органів місцевого самоврядування», ГО «Агенство економічного розвитку», Маркіян Дацишин, консультант з інвестицій програми DOBRE та інші спеціалісти.

Разом з цим, провідні експерти допомогли учасникам семінару систематизувати важливу інформацію про їх громади, скласти чіткі плани дій для реалізації конкретних розвиткових проектів та сформолювати для кожної ОТГ індивідуальну програму місцевого економічного розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь