A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Наші представники на семінарі з кадрових питань

Дата: 19.04.2018 14:09
Кількість переглядів: 1048

Актуальні питання організації правової та кадрової роботи в об’єднаних територіальних громадах, процес взаємодії громад із судами – ці невід?ємні та важливі аспекти роботи ОТГ. 

18 квітня  на базі Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», розглядали юрисконсульт Ганна Іпатенко спільно з посадовими особами ОТГ, що відповідають за ведення кадрової та юридичної роботи за участі запрошених спікерів від Миколаївської обласної ради.

«Сьогодні головне завдання - окреслити основні питання, що виникають у роботі ОТГ. Підвищення кваліфікації спеціалістів з кадрових питань та юристів громад, враховуючи специфіку роботи на цих посадах, повинні співвідноситись з рівнем оплати праці та соціальної захищеності цих осіб.  На теперішній час вказані питання у повній мірі не вирішені, тому для підвищення конкурентоспроможності служби в органах місцевого самоврядування на часі є необхідним прийняття Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» у новій редакції» - підкреслила юрисконсульт Ганна Іпатенко.

Начальник загального відділу Миколаївської обласної ради Олена Сєдова розглянула питання надання відпусток, а начальник юридичного відділу Миколаївської обласної ради Сергій Бєлокуров акцентував увагу присутніх на ролі та компетенційних повноваженнях юридичної служби в органах місцевого самоврядування.

        Серед гостей заходу – Віталій Брагар, голова Миколаївського окружного адміністративного суду.

Голова суду звернув увагу присутніх на основних новаціях Кодексу адміністративного судочинства України, новій редакції принципу з’ясування обставин, розширення способів судового захисту та  малозначних і зразкових адміністративних справах.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь