Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

6 квітня 2018 року відбулась визначна подія для громади

Дата: 07.04.2018 08:46
Кількість переглядів: 1028

В урочистій обстановці, в приміщенні давно непрацюючого кінотеатру, відкрився  Коворкінг-центр по-новому «ПораДій». Спочатку з’явилась ідея, а потім її виклали на папері….ось так  почалась історія Коворкінг центру  в Доманівці. До слова, проект виграв, навіть, у великих міст! Доманівська селищна рада  та ГО "Фонд розвитку громади селища Доманівка" почали реалізацію проекту і саме вони стали ініціаторами ідеї.

На відкритті були присутні голова Доманівської райдержадміністрації Євгеній Осадчук, керуючий справами виконавчого комітету  Доманівської селищної ради Ірина Соловей та Анна Острікова - координатор Програми розвитку ООН в Україні.

У коворкінг-центрі  будуть надаватися  різні види послуг, якими можуть скористатися всі жителі: доступ до Інтернету та Wi-Fi, різноманітні курси-тренінги. Коворкінг-центр (в перекладі означає «спільна робота», «колективний офіс») – це нова модель роботи з відвідувачами та організацією внутрішнього простору громадського закладу. Це майданчик для спілкування і реалізації власних творчих проектів – майстер-класів, презентацій, виставок тощо. Це крок вперед не тільки для молоді, а й для людей старшого віку! Спільними зусиллями ми зможемо все!

Відео - за посиланням

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь