A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

За дорученням Президента України Петра Порошенка пройшла нарада щодо припинення дії гральних закладів на території Миколаївщини

Дата: 17.11.2017 15:49
Кількість переглядів: 1008

 

 

  • За дорученням Президента України Петро Порошенко провів нараду щодо припинення дії гральних закладів на території Миколаївщини.
  • Сьогодні ми з’ясували, що у нас на території області працюють три великі фірми – це «Національна лотерея», «Укрлото», «Золота підкова».
  • Прошу Службу боротьби з економічною злочинністю підготувати мені довідку, які саме порушення ми маємо з їхнього боку, які терміни, які штрафи… Якщо ці порушення були непоодинокі, ми повинні це дослідити та скерувати листа до Кабінету міністрів України, до Міністерства фінансів про відкликання або припинення дій ліцензій для цих компаній.
  • Звертаюсь особистим листом до всіх рад - органів місцевого самоврядування міст, районів, ОТГ, щоб вони на сесіях заборонили діяльність трьом перерахованим компаніям. Після отримання таких рішень ми вирішимо, що робити далі і як побороти це зло.
  • Наголошую всім містам, районам та ОТГ: розірвати існуючі договори з гральними закладами, якщо вони є і стосуються комунальної власності. Дослідити по кожному населеному пункту і надати інформацію про всі ігрові заклади та так звані інтернет-кафе, які діють на їхній території.
  • Підніміть документи по приватизації комунальної власності. Подивіться, як саме ця власність була приватизована, і чи виконуються завдання приватизації – для чого ці приміщення можуть використовуватись.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь