A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відкрита громадська студія для освітян

Дата: 05.10.2017 17:58
Кількість переглядів: 938

Відкрита громадська студія для освітян

05 жовтня 2017 року у рамках українсько-польського проекту «Співпраця об’єднаних громад для участі громадськості в управлінні освітою» за участю консультанта проекту Лариси Редьки, голови Доманівської райдержадміністрації Є.Л.Осадчука, заступника Доманівського селищного голови І.К.Святченко та підтримки відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради відбулося п’яте засідання відкритої громадської студії «Розвиток освіти Доманівської об’єднаної територіальної громади – основа якісного освітнього простору».

Учасниками відкритої студії стали освітяни Доманівської селищної ради, яким було презентовано поїздку до села Гельмязів, де було підписано Меморандум  про співпрацю між Доманівською селищною радою Миколаївської області та Гельмязівською сільською радою Золоніського району Черкаської області.

Під час засідання було обговорено Програму розвитку освіти Доманівської селищної ради на 2017-2021 роки. Представники навчальних закладів внесли доповнення  та пропозиції щодо реалізації Програми.

Всі бажаючі ознайомитись з Програмою розвитку освіти Доманівської селищної ради на 2017-2021 роки можуть зайти за посиланням: https://domanivska-gromada.gov.ua/gromadske-obgovorennya-10-08-03-02-06-2017



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь