A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Про участь Доманівської селищної ради у проекті «Застосування евалюації в процесі ефективного управління об’єднаною громадою»

Дата: 21.11.2017 09:35
Кількість переглядів: 1055

20 листопада 2017 року представники Доманівської селищної ради взяли участь в заключній конференції, яка проходила в м. Києві та являла собою підбиття підсумків впровадження проекту під назвою «Застосування евалюації у процесі ефективного управління об’єднаною громадою». Проект співфінансований з програми «Підтримка демократії», яка фінансується в межах польської програми співробітництва з метою розвитку Міністерства закордонних справ РП у 2017 року і Польсько-Американським Фондом Свободи в рамках програми RITA – «Зміни в регіоні», яку реалізує Фонд «Освіта для демократії».

В ході конференції було презентовано координатором проекту Демократичне товариство «Схід» Аґнєшкою Новінські проект «Застосування евалюації у процесі ефективного управління об’єднаною громадою», директором Інституту соціології Варшавського університету Йоанною Конєчна-Саламатін розкрита тема «Евалюація як інструмент підвищення ефективності функціонування публічного сектора», мер міста Зєльонка (Мазовецьке воєводство) Ґжеґож Дудзік розповів про Польський досвід Громадської комунікації як необхідного чинника ефективного самоврядування, Беата Чєнжка, евалюаторка, Польське Евалюаційне Товариство - Використання евалюації в управлінні шкільництвом та освітою на місцевому рівні.

Крім цього, учасниками проекту Світланою Матвєєвою було презентовано студійний візит до Польщі представників громад, Анною Єфименко - вплив евалюації на задачу громади, евалюаторкою Альоною Новиковою - результати евалюаційної роботи учасників проекту. Про якісні зміни в роботі українського самоврядування доповіла евалюаторка Ірина Негрєєва.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь