A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Револьверний фонд у Доманівській ОТГ

Дата: 16.05.2017 13:35
Кількість переглядів: 955

Фото без опису Револьверний фонд у Доманівській ОТГ!
З метою підвищення зацікавленості мешканців до впровадження заходів з енергозбереження, 24 квітня на сесії Доманівської с
елищної ради була затверджена Програма впровадження заходів з енергозбереження і термомодернізації у багатоквартирних та приватних житлових будинках. Проект Програми був розроблений завдяки плідній співпраці селищної влади Доманівської ОТГ та Ресурсного центру підтримки ОСББ Агентство економічного розвитку.
В рамках Програми передбачено надання поворотної фінансової допомоги ОСББ та власникам індивідуальних житлових будинків, проведення семінарів, консультацій, навчань з питань порядку залучення кредитних коштів на впровадження енергозберігаючих заходів.
16 травня за участі заступника Доманівського селищного голови
Ирина Святченко, менеджера Доманівського Ресурсного центру підтримки ОСББ Светлана Матвеева та керівника напрямку "Реформа ОСББ" Александр Ревебцов, відбулись презентації прийнятої Програми у двох ОСББ смт. Доманівка. Під час зустрічі виступаючі детально розповіли про механізм роботи Програми, успішний досвід її реалізації в інших громадах, про роботу Ресурсного центру підтримки ОСББ та його послуги, юрисконсульт Олена Заворотченко відповіла на запитання мешканців про поточну роботу ОСББ.
Наступним кроком стане оголошення конкурсу на отримання поворотної фінансової допомоги серед ОСББ та власників індивідуальних житлових будинків, тож слідкуйте за новинами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь