A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

14 грудня 2017 року консультант програми DOBRE "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" зустрівся з представниками Молодіжної ради Доманівської ОТГ

Дата: 14.12.2017 15:40
Кількість переглядів: 908

Кандидат наук з державного управління С. Штурхецький, заступник Доманівського селищного голови І.Святченко, керуючий справами виконавчого комітету І.Соловей під час зустрічі з представниками Молодіжної ради обговорили питання залучення молоді до суспільних справ, можливості для самореалізації, впровадження ідей активної молоді Доманівщини.
Ірина Соловей ознайомила присутніх з проектом рішення виконавчого комітету щодо складу та розробленого Положення про Молодіжну раду Доманівської ОТГ. Сергій Штурхецький розповів про шляхи ефективної реалізації молодіжної політики на місцевому рівні, наголосив на важливості забезпечення участі молоді у прийнятті рішень. "Ми хочемо допомогти змінити ситуацію в громаді та розширити можливості молоді. Це чудова нагода реалізувати свої ідеї та мрії, та втілити їх у життя",- відзначила Ірина Святченко.
За результатами обговорення прийнято рішення провести перше засідання установчих зборів Молодіжної ради 27 грудня 2017року.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь