A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Доманівська ОТГ працює по стратегічному плануванню розвитку громади

Дата: 01.11.2017 09:11
Кількість переглядів: 1172

           Розробка Стратегії розвитку об`єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради стала можливою завдяки участі в програмі "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

          З нами працюють експерти Пшемислав Фенрих, Оксана Колісник та Магдалена Братко. На першому етапі проекту експертна група ознайомилася з об’єктами громади, які представляють її потенціал та гордість, і тими, які являють собою чи створюють проблеми, провела ряд робочих зустрічей, SWOT-аналіз  перспектив розвитку громади  та діагностичний аналіз громади. Результат цієї роботи «Діагностика умов місцевого розвитку» розміщено на офційному сайті селищної ради, в  розділі  «Стратегія розвитку громади».

           Наступним етапом стала безпосередня робота по  створенню Стратегії розвитку ОТГ: протягом наступних 5 місяців на нас - актив громади та експертну групу  очікує інтенсивна спільна робота, оскільки Стратегія на 2018-2026 роки та План дій на перші три роки виконання Стратегії  має розроблятися за широкої громадської участі, партисипативними методами в умовах прозорості та інтерактивності! Перша стратегічна сесія  в Доманівці  пройшла 19 жовтня, друга - має відбутися 17 та 18 листопада 2017 р.

           Не менш важливим блоком є проведення дослідження умов життя та якості громадських послуг у об’єднаній громаді. Сьогодні розпочала роботу команда активістів, яка здійснюватиме соціологічні опитування, під організаційним супроводом ГО «Фонд розвитку громади селища Доманівка». Опитування проводитимуться за методикою, визначеною фахівцями Фундації розвитку місцевої демократії. Участь жителів Доманівської селищної ради в опитуванні є добровільною, анкета повністю анонімна. Результати дослідження будуть оприлюднені. І вже завтра, першого листопада  анкетери почнуть працювати. Анкетування буде проведено  в 350 домогосподарствах нашої об’єднаної громади.

Переконані, що отримана таким чином інформація дозволить Доманівській селищній раді та іншим установам громади вдосконалювати громадські послуги, що дасть можливість планувати розвиток нашої ОТГ.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь