Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День села у Петропавлівці

Дата: 13.07.2018 15:58
Кількість переглядів: 1017

Щорічно за традицією, 12 липня, мешканці с. Петропавлівка відзначають День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися та виросли.  В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Свято розпочалось із святкового концерту. Урочиста частина свята відбувалась  на стадіоні під відкритим небом. Бажаючих подивитись зійшлось чимало, зібрались місцеві жителі та гості від старого до малого. Під веселі нотки музики, яка лунала, всі з нетерпінням чекали початок.

З вітальним словом  звернулись до жителів голова райдержадміністрації Євгеній Осадчук та заступник селищного голови Віктор Власюк, які побажали  їм Божого благословення, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. 

До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. На початку ведучі розповіли історію свого рідного села і на знак пошани з нового урожаю пригостили присутніх смачним короваєм. Подякували  тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування, а саме: Доманівській селищній раді, депутату Доманівської селищної ради Михайлу Молдованенку та депутату районної ради Наталії Парческу.  До слова запросили в. о. старости сіл Петропавлівки, Олександродар і Сила Сергія Білова. Односельчанам він побажав мирного неба, здоров’я та рясних врожаїв, селу розквіту та добробуту громаді.  Таке дійство у селян буває практично раз на рік. Жителі  від усього серця вітали теплими словами присутніх та гостей. Згадали і тих хто пропрацював на благо села багато років, і хто став на весільний рушник.

Випускники Петропавлівської філії Доманівського НВК «Доманівська  загальноосвітня  школа I-III ст. №1 – Центр дитячої та юнацької творчості»  вітали земляків захоплюючим танцем. Також вітали найменші жителі, вихованці садочка запальним танцем та віршиками, які присвячувались  Україні, і рідному краю.

Після концерту гості та жителі села  могли пригоститися різними смаколиками, якими гостинно частували усіх бажаючих. Продовженням стала святкова дискотека.

Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Петропавлівку!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь