A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Свято останнього дзвоника в Царедарівскій філії Доманівського НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Дата: 25.05.2018 21:05
Кількість переглядів: 996

Ось і настало довгоочікуване свято, якого немає в жодному календарі, але чекає на нього не тільки кожен учень, але й їх батьки. Літо – пора канікул, веселощів та радості. І починається воно, як завжди, з веселого, жвавого та цікавого Свята останнього дзвоника. Цього року в Царедарівській філії Доманівського НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №1, він продзвенів для учнів та учителів!

Насиченим виявився цей навчальний рік. Вручені були грамоти школярам та лунали теплі слова побажань від гостей свята. Ними були в. о. старости сіл Царедарівка та Копані  Шевченко Жанна,  яка у вітальному слові щиро привітала школярів, вчителів та батьків з закінченням навчального року, представник Доманівської селищної ради Кучер Євген, який наголосив, що сьогоднішній дзвінок для багатьох з вас – це старт літніх канікул. Нехай вони будуть незабутніми та цікавими. Побажав випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Так на святі був присутній представник  ПП «Веселий роздол»  Макар Ігор, він вручив майбутнім першокласникам подарунки та привітав присутніх, побажавши віри і впевненості у завтрашньому дні,  добра й благополуччя, здоров’я і миру у домівках.

На завершення свята традиційно пролунав останній дзвінок, який сповістив про закінчення навчального року і початок довгоочікуваних літніх канікул.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь