A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День Гідності і Свободи

Дата: 22.11.2017 10:09
Кількість переглядів: 1028

21 листопада — День Гідності і Свободи 

Цьогорічні заходи до Дня Гідності та Свободи проводяться під гаслом «Вільні творять майбутнє!». Адже увесь час — під час і з моменту Революції Гідності — триває процес невтомного творення нових інституцій, нових пластів у суспільстві. Декілька років тому українці зробили свідомий вибір, коли перебороли страхи і взяли на себе відповідальність за долю країни.

21 листопада працівники Доманівської селищної ради, представники трудових колективів, громадських організацій, учасники АТО, воїни Збройних Сил України мешканці Доманівського району взяли участь у церемонії покладання квітів з метою вшанування героїв, які стояли на Майдані, відстоюючи європейський вибір України. Героїв, які зі  зброєю в руках встали на захист  територіальної цілісності, соборності на сході нашої держави. Вони є для нас взірцем патріотизму й мужності. Але, на жаль, ціна свободи, якої так прагнули наші предки і якої прагнемо ми з вами, дуже висока – людське життя. Доманівщина теж зазнала неповторних втрат. Відстоюючи наше майбутнє як вільної, демократичної, європейської держави, на вівтар жертовності поклали життя Олександр Ливадар, Іван Усатенко, Іван Кучмій, Андрій Матвієнко, Олександр Кушнір, Геннадій Левицький та Олександр Єдин.

«У цей пам’ятний день ми віддаємо данину шани усім нашим співвітчизникам, людям різних національностей, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору», – сказав, виступаючи перед присутніми, голова Доманівської районної державної адміністрації Євгеній Осадчук.

Пам'ять про всіх загиблих за свободу України учасники акції вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.

21 листопада — це день, коли ми думаємо про майбутнє, але, водночас, пам’ятаємо тих, хто віддав життя в боротьбі за це майбутнє. Саме ці українські народні герої відстояли національні інтереси та європейський вибір України, визначили цивілізаційний шлях для майбутніх поколінь. Своєю непохитністю та самопожертвою герої майдану заслужили шану та повагу усіх співгромадян.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь