A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Сільське питне водопостачання

Дата: 30.07.2019 09:09
Кількість переглядів: 822

Для мешканців багатьох сіл Доманівської громади до недавнього часу доступ до сталого та безпечного водопостачання усе ще залишалось проблематичним. Велика кількість сільського населення змушена використовувати криниці та неглибокі свердловини.

Найбільш перспективним технічним варіантом для сільського питного водопостачання є використання систем централізованого водопостачання, під’єднаних, як правило, до локальних глибоких свердловин із доступом до води з нижніх підземних водоносних горизонтів.

Депутатським корпусом громади на вирішення даного питання виділено з місцевого бюджету коштів протягом 2018-2019 років на загальну суму 517,9 тис. гривень.

Так, починаючи з 2018 року, комунальним підприємством «Доманівське» забезпечено питною водою окремі вулиці смт Доманівка та 5-ть сіл громади, а саме: Олександродар, Петропавлівка, Сила, Копані та Царедарівка, для цього проведено 3,82 км водомережі та підключено 297 абонентів. Окрім цього, КП «Доманіське» за власні кошти в сумі 19,0 тис.грн. на свердловині с. Сила проведено роботи по заміні насосу вітчизняного виробництва на імпортний.

Загалом за рахунок виконання робіт близько 15%. сільських мешканців отримали вперше доступ до якісного централізованого питного водопостачання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь