A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Обговорення Стратегії розвитку Доманівської громади в смт.Доманівка

Дата: 29.03.2018 17:01
Кількість переглядів: 989

29 березня 2018 року в смт.Доманівка об’єднаної територіальної громади у приміщенні селищної ради відбулося обговорення матеріалів проекту «Стратегія сталого розвитку Доманівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2026 роки». Секретар селищної ради Шульгіна Г.В. ознайомила присутніх з цілями розвитку громади, завданнями та перспективою їх вирішення. В обговоренні проекту стратегії взяли участь жителі громади Власюк В.Д., Осадчук Р.О., Поліщук Н.В., Тирпак П.С., Ільницький О.В., заступник голови райдержадміністрації Фалько Н.І., які наголосили, що завданням Стратегія має стати кроком до покращення умов проживання жителів громади в безпечному життєвому середовищі та підвищення якості життя сільського населення. Питання розвитку медичної галузі по наданню первинної медико-санітарної допомоги на території громади обговорено за участю головного лікаря комунального закладу Доманівського РЦ ПМСД  Подолян П.І. Свої думки щодо подальшого розвитку громади в сфері медицини висловили представники молодшого покоління.

Було обговорено пропозицію Власюка В.Д. щодо розширення меж громади шляхом приєднання навколишніх сільських рад, що дасть можливість зберегти медичну та освітянську галузь, яка буде слугувати сільському населенню в цілому по району.

З тематичним зверненням «Охорона довкілля – завдання кожного дня» до учасників зібрання звернулися школярі громадської організації «Комфорт» при Доманівській ЗОШ №2. Начальник Доманівського районного відділу ДРАЦС ГТУЮ Хоменко О.М. ознайомила присутніх з доступними послугами, які надаються відділом.

Учасниками обговорення схвалено Стратегію сталого розвитку Доманівської об’єднаної територіальної громади на 2018-2026 роки.

З проектом «Стратегія сталого розвитку Доманівської об’єднаної територіальної громади Миколаївської області на 2018-2026 роки» Ви можете ознайомитися на нашому сайті в розділі «СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ДОМАНІВСЬКОЇ ОТГ».

Пропозиції до проекту просимо надсилати за формою на електронну адресу:  domanivka-otg@ukr.net.

Долучайтесь до обговорення. Ваша думка важлива.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь