A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Глинотерапія для школярів

Вчора у Доманівському Будинку дитячої творчості Доманівської селищної ради тренерами Оленою Борсюковою та Анжелою Пінчук у рамках реалізації Проєкту «Центр соціально-психологічного розвантаження: як простір соціально-психологічної адаптації людей, які постраждали під час війни» було проведено глинотерапію для школярів. Їм запропоновано було зробити з глини джгутик, таку «качалочку» - так всі учасники перевірили внутрішній баланс і водночас заспокоїлися, бо тут важливо все робити рівномірно, поступово, від центру і до країв. Майстрині пояснили дітям, що для того, щоб працювати з глиною потрібно мати терпіння, розуміння і певне відчуття процесу. Дітям сподобалося працювати з глиною, бо з неї можна багато всього створити, нафантазувати, використовуючи при цьому різні інструменти. Діти виготовили монотипії та перші глиняні. 

11:10 27.10.2023

Проведено перший майстер клас з глинотерапії для дорослих

25 жовтня у Доманівському Будинку дитячої творчості Доманівської селищної ради було проведено перший майстер клас з глинотерапії для дорослих у рамках реалізації Проєкту «Центр соціально-психологічного розвантаження: як простір соціально-психологічної адаптації людей, які постраждали під час війни». Глинотерапія - це не про красу виробів і не про результат творення, це - завжди про процес. Глина вчить не боятися власних помилок і показує, що все можна виправити або почати з початку.

10:49 27.10.2023

Профілактики грипу та ГРВІ

Епідемічний сезон 2023 року на території ОТГ Вознесенського району  почався з росту захворюваності на ГРВІ. Тільки за вересень 2023 року захворіло – 2383 особи в т.ч дітей – 1671 особа.

16:41 26.10.2023

Нові дитячі майданчики в селах громади.

Доманівська селищна рада придбала дитячі майданчики для шести старостинських округів. Дякуємо небайдужим жителям громади, які взяли участь у встановленні ігрових та спортивних елементів майданчиків.

10:13 24.10.2023

Кімната психо-соціальної підтримки працює.

19.10.2023  психологом Комунального закладу “Центр надання інтегрованих соціальних послуг” було проведено тренінг на тему  “Методи підвищення стресостійкості. Техніки психологічного відновлення” для безробітних  членів громади.

09:12 23.10.2023

Шановні жителі Доманівської громади!

Шановні жителі Доманівської громади! Поховання воїна Коломоєць Олександра Валентиновича відбудеться в суботу 21 жовтня 2023 року о 10.00 годині в с. Зелений Яр.

14:12 20.10.2023

Центр соціально-психологічного розвантаження

В Доманівській громаді в рамках співпраці  з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) Gmbh   діє Центр соціально - психологічного розвантаження. Проєкт реалізовується ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь»

08:46 20.10.2023

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

жовтня 2023 року відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради. Виконком попередньо розглянули та схвалили проект рішення селищної ради  "Про внесення змін до бюджету Доманівської селищної територіальної громади на 2023 рік», затвердили мережу освітніх закладів селищної ради та положення про облік дітей дошкільного віку.

08:15 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь