A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Підведення підсумків реалізації проєкту «Спец. програма підтримки східної України (підконтрольні Уряду території)/ EU4ResiliendRegions», який співфінансується Європейським Союзом та впроваджується Німецьким товариством Міжнародного співробітництва

До громади завітали національний радник проєкту Андрій Яндюк та радник проєкту Тетяна Гвоздь. Вони відвідали Доманівську багатопрофільну лікарню, Центр психологічного розвантаження, ЦНАП, цікавились ефективним використанням обладнання отриманого в рамках міжнародної технічної допомоги. Зустрілися з партнерами проєкту нашої громади. Тетяна Гвоздь доповіла, що діяльність Проєкту була спрямована на підвищення якості та доступності адміністративних, медичних та соціальних послуг у громаді.

16:55 21.12.2023

Що таке кір?

З 5 грудня 2023року на території Румунії оголошено національну епідемію кору через тривалий спалах цього захворювання в країні. 

15:34 21.12.2023

ЕКСКАВАТОР ВІД ПАРТНЕРІВ ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

В рамках проекту  USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») Агенстват США з міжнародного розвитку КП "Доманівське" Доманівської селищної ради отримало довгоочікуваний екскаватор-навантажувач марки «CASE».

14:48 18.12.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні традиційно відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, котрі ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, щосталася 26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС.

08:11 14.12.2023

Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

6 грудня в Комунальному закладі «Центр  надання інтегрованих соціальних послуг» в підтримку всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» було проведено тренінг з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сімʼях,жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Протягом минулого тижня ,4-8 грудня, також було проведено кілька профілактичних бесід з жителями громади та ВПО.

11:43 11.12.2023

Оголошення!

                                                                                                                                  Депутатам селищної ради

09:21 08.12.2023

З Днем місцевого самоврядування в Україні!

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування в Україні! 7 грудня – професійне свято всіх, хто пов’язав свою долю з досить нелегкою справою – служіння громаді. Сьогодні, в умовах воєнного стану, місцеве самоврядування слугує міцною основою для держави і надійним тилом для Сил Оборони країни. Це найближчий населенню рівень влади, який є важливою сполучною ланкою між населенням і державою.

09:19 07.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь