A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

21 вересня — Міжнародний день Миру

21 вересня — Міжнародний день Миру

Міжнародний день Миру встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН як символ надії, прагнення мільйонів людей створити світ без війн.

08:32 21.09.2023

Розпочинається капітальний ремонт даху та першого поверху поліклініки

Розпочинається капітальний ремонт даху та першого поверху поліклініки

В грудні 2021 року Доманівська селищна рада була обрана та підписала Меморандум про співпрацю з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ про участь в проекті «Програма ЄС Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України».

09:13 20.09.2023

Вітання з храмовим святом!

Вітання з храмовим святом!

12 вересня є храмовим святом для жителів Доманівки. Від щирого серця вітаю всіх її жителів. У цей непростий час бажаю вам не втратити духовну силу, адже вона скеровує нас на правильний шлях і додає віри у краще майбутнє.

09:48 12.09.2023

До відома громадян

До відома громадян

Центральна виборча комісія 07.07.2023 ухвалила постанову, якою підкреслила нелегітимність організації підготовки та проведення російською федерацією будь-яких виборів на тимчасово окупованих територіях України.

11:11 05.09.2023

Вітання Доманівського селищного голови з Днем знань

Вітання Доманівського селищного голови з Днем знань

Сьогодні 1 вересня, день, коли наші школярі та студенти повертаються до навчання. Хтось онлайн, а хтось в стінах рідного закладу освіти, але не в спокої. Ми всі хвилюємося за дітей, проте дуже важливо, щоб навчальний рік розпочався вчасно, щоб  навчання українців не переривались. Бо саме знання – це наша головна зброя, саме знання дають  нам міцність і вміння, ведуть нас до Перемоги та процвітання. Прагнення  ворога завжди програватимуть бажанню українців жити та навчатись, бажанню знати та захищати свою тисячолітню історію, географію та рідне слово.

08:12 01.09.2023

Покращуємо якість медицини

Покращуємо якість медицини

Співпраця Доманівського центру первинної медико-санітарної допомоги з Благодійним фондом “Пацієнти України”  #Пацієнти України в рамках проєкту “Програма ЄС «Міцні Регіони — Спеціальна програма підтримки України”, що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH #GIZ Ukraine  – це справжній прорив первинної медицини нашої громади. Завдяки участі в проєкті “Посилення спроможності закладів охорони здоров’я у громадах пріоритетних регіонів в умовах воєнної агресії РФ” медичні працівники отримали нові професійні знання, взяли участь у 14 вебінарах, навчились протистояти викликам сьогодення, познайомились з моделлю розширеної медичної допомоги.

14:16 31.08.2023

ВЧИМОСЯ   ДОПОМАГАТИ

ВЧИМОСЯ ДОПОМАГАТИ

В рамках проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони» - Спеціальна підтримка України», яка співфінансується Європейським Союзом та Урядом Німеччини та реалізується  Deutsche Gesellschft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Доманівська селищна рада співпрацює з ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь» #edu_adults_south та Запорізькою обласною громадською організацією «Об’єднання психологів та психоаналітиків «ВЗАЄМОДІЯ» #Взаємодія.

10:13 31.08.2023

Адміністративні послуги для маломобільних жителів громади

Адміністративні послуги для маломобільних жителів громади

30 серпня 2023 року, адміністратори ЦНАП, у рамках роботи Пересувного віддаленого робочого місця адміністратора, провели прийом громадян з надання адміністративних послуг у Відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Доманівської селищної ради в смт Доманівка.

09:40 31.08.2023

У Доманівській громаді вшанували пам‘ять полеглих захисників України

У Доманівській громаді вшанували пам‘ять полеглих захисників України

У вівторок, 29 серпня, до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у  селищі Доманівка та населених пунктах громади проведено меморіальні заходи.

13:37 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь