A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

18 жовтня відзначають Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Європейський день боротьби з торгівлею людьми був започаткований              18 жовтня 2007 року Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо торгівлі людьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

10:44 18.10.2023

І знову сумна звістка

13 жовтня 2023 року  помер наш воїн-земляк, житель с. Зелений Яр, Коломоєць Олександр Валентинович, 11.03.1972 р.н.

16:45 17.10.2023

В Доманівській багатопрофільній лікарні в рамках проекту «Програма  ЄС ”Міцні регіони  - Спеціальна програма підтримки України”  облаштовано сучасний гінекологічний кабінет

Вчора в Міжнародний день дівчат, в Доманівській багатопрофільній лікарні в рамках проекту «Програма  ЄС ”Міцні регіони  - Спеціальна програма підтримки України”  облаштовано сучасний гінекологічний кабінет. Красиві та зручні  медичні меблі, новітнє обладнання безкоштовно передали наші партнери.

15:32 12.10.2023

Партнерська підтримка зміцнює громаду.

Доманівська селищна рада в рамках проекту «Програма ЄС Міцні регіони - Спеціальна програма  підтримки України» отримала для розширення адміністративних послуг спеціалізоване обладнання «Робоча станція для оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з електронним носієм або паспорта громадянина України у формі ID-картки та для реєстрації/зняття з реєстрації місць проживання/перебування осіб (внесення змін до ID-карток)»

15:49 10.10.2023

День ментального здоров’я щодня

Щорічно 10 жовтня у всьому світі відзначається День ментального здоров’я. Цей день присвячений стійкості українського народу, довірі між людьми, а також піклуванню про кожного. 

15:48 10.10.2023

Відбулися обласні змагання з гандболу.

6 жовтня 2023 року в Доманівській ДЮСШ відбулися обласні змагання з гандболу серед учнів спортивних шкіл Миколаївської області ( юнаки та дівчата 2008-2009 років народження і мол.). В змаганнях взяли участь команди дівчаток з Кривоозерської, Веселинівської, Братської та Доманівської дитячо-юнацьких спортивних шкіл, команда юнаків, на превеликий жаль, була представлена тільки гандболістами Доманівської ДЮСШ. Розпочалися змагання, традиційно, Парадом-відкриття. Право підняти Державний прапор України було надано капітанам команд, хвилиною мовчання вшановано загиблих Захисників України... 

15:26 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь