A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Зі святом, рідна Доманівка!

Дата: 14.09.2017 14:53
Кількість переглядів: 1080

Фото без опису

Зі святом, рідна Доманівка!

 

Рідний край, рідна земля – це   те місце, де ми народились і живемо, де живуть і жили наші батьки, діди і прадіди, наші далекі предки.

Святковий тиждень з нагоди 215-ї річниці з дня заснування селища Доманівка символічно розпочався з  великого православного християнського свята – Святого Благовірного князя Олександра Невського, загальноосвітні заклади Доманівської селищної ради провели єдину виховну годину «Люблю цю землю рідну і чудову!», а майстри народної творчості презентували свої таланти на  виставці робіт декоративно-прикладного мистецтва «Золоті  руки Доманівщини».  На огляд глядачам були представлені картини самодіяльних художників, вишиванки та рушники, вироби з лози, прикраси з бісеру та ляльки-мотанки, від щирого серця створені руками народних майстрів.

 У районному будинку культури проведено урочисту програму, де селищний голова привітав земляків, побажав кожній доманівській родині здоров'я і процвітання, миру і злагоди, щастя і добробуту, здійснення усіх світлих мрій та сподівань, успіхів у всіх життєвих справах на рідній землі.

Грамотами Доманівської селищної ради нагороджено кращих працівників установ Доманівської селищної ради, відзначено приватних підприємців, які  першими  в Доманівці відкрили два  магазини. Подарунки, гучні оплески односельців  та позитивний настрій отримали молода родина  та сім`ї, які прожили разом 50 років подружнього життя, довгожителька - Коновалова Валентина Іванівна та наймолодший житель селища Драбенюк Марк. Гарний святковий настрій створили художні колективи, до програми святкового концерту були включені найкращі номери художньої самодіяльності.

З нагоди 215-ї річниці з дня заснування селища Доманівка проведено районну історико-краєзнавчу конференцію «Доманівка: погляд  крізь століття…», книжкову виставку «Мій рідний край, моя Доманівка!» та фестиваль-огляд дитячих малюнків

                 «Ниви, і діброви, і садів окраса,

                 Рідна  Доманівко, ти ж одна у нас!»

Заняття в старшій групі з патріотичного виховання «Країна, де я живу» підготувала та провела вихователь Доманівського ДНЗ №3    «Сонечко» Олійник Н.В.

Вже завтра, 15 вересня на «Ярмарку можливостей» для дітей та учнівської молоді  підготовлено різноманітні розваги, змагання, конкурси, майстер-класи, солодощі  та подарунки.

На завершення святкування 16 вересня  біля районному будинку культури  запрошуємо відпочити  всіх доманівців. Гурт «Водограй» забезпечить гарний відпочинок та море фантастичної музики. Сподіваємося, що концертно-розважальна програма залишить прекрасні спомини та добрі відгуки в серцях учасників і слухачів.

Для кожної людини рідна земля - це колиска  з материнською ніжною піснею, теплотою серця, ароматом запашних садів, щебетом птахів, неповторної краси і багатства рідного краю, де прожив  своє довге і плідне  життя.

Дорогі друзі! Щира подяка всім закладам та кожному працівникові, які  брали участь у підготовці та проведенні урочистих заходів по святкуванню дня Доманівки.

Рідна Доманівка! З Днем народження!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь