A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Робота над стратегічним планом розвитку Доманівської ОТГ

Дата: 15.03.2018 16:43
Кількість переглядів: 1034

14-15 березня в Доманівці відбулась V завершальна сесія зі стратегічного планування розвитку  Доманівської ОТГ на 2018-2026 роки.

В перший день  V Стратегічної сесії Доманівської об’єднаної територіальної громади експерти програми DOBRE Пшемислав Фенрих, Магдалена Братко та Оксана Колісник провели громадські обговорення Стратегії сталого розвитку громади та наголосили на важливості розвитку громадянських інституцій в ОТГ, зокрема, Молодіжної ради та ГО «Фонд розвитку громади селища Доманівки».

- Обговорили і визначили напрямок подальшої  роботи, і  те,  яким чином потрібно впроваджувати завдання стратегії та поліпшувати розвиток громади, - розповів про свою участь в роботі стратегічної сесії голова Молодіжної ради Доманівської ОТГ  Олег Ільницький.

15.08.18 р. селищний голова Олександр Дога зустрівся з експертами програми DOBRE. Визначали яким чином провести громадські обговорення та впровадження завданнь стратегії по розвитку громади.

За допомоги міжнародних експертів програми DOBRE робота над стратегією Доманівської ОТГ триває,буде обговорюватись з різними групами та категоріями населення. Очікується, що з Стратегічний план розвитку Доманівської ОТГ на період до 2026 року буде прийнято на сесії Доманівської селищної ради у квітні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь