A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

09 серпня 2018 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Доманівської селищної ради

Дата: 10.08.2018 13:05
Кількість переглядів: 965

Під час засідання виконавчого комітету Доманівської селищної ради, яке відбулося під головуванням Доманівського селищного голови Доги О.О., члени виконавчого комітету розглянули ряд питань що стосуються безпосередньо життєдіяльності громади.

Так, на розгляд було винесено питання що стосується житлово-комунального господарства, а саме: щодо покращення стану частини вулиці Центральна смт Доманівка (з № 103 по № 112) та розроблення схеми встановлення пристроїв примусового зниження швидкості руху транспортних засобів та пішохідних переходів з встановленням відповідних знаків по автодорогам комунальної власності смт Доманівка.

Виконавчим комітетом затверджено калькуляцію комунальному підприємству Ринок смт Доманівка за надання послуг за торговельне місце в сумі 15,00 грн. та бронювання торгівельного місця в сумі 20,00 гривень. Крім цього, затверджено План заходів щодо забезпечення протипожежної безпеки та заходи з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності на території Доманівської селищної ради.

А також, членами виконкому підтримано проект щодо організації та проведення відкритого творчого конкурсу на визначення логотипу та слогану об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради, за результатами якого проект логотипу та слогану переможця конкурсу буде винесено на розгляд депутатів селищної ради.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь