A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Об’єднана територіальна громада Доманівська селищна рада стала переможцем конкурсу

Дата: 07.08.2018 15:24
Кількість переглядів: 1308

З метою   ефективного   вирішення   питань   щодо   створення сприятливого середовища для осіб з інвалідністю,  реалізації ними права на участь в економічній,  політичній, соціальній, культурній та  інших  сферах  суспільного  життя, рішенням XX сесії I скликання Доманівської селищної ради від 23.05.2018 року було створено службу з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно – рухового апарату.

Прийняте рішення дозволило селищній раді взяти участь у пілотному проекті Кабінету Міністрів України з придбання автомобілів для перевезення людей з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.

Згідно інформації наданої Управлінням соціального захисту населення Доманівської райдержадміністрації, на території селищної ради проживає 106 осіб з інвалідністю, які мають захворювання опорно-рухового апарату.

Для отримання спеціального автомобіля міста районного значення та об’єднані територіальні громади мали до 1 червня подати до Міністерства соціальної політики України відповідний пакет документів.

Виконавши вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 14.03.2018 року №189 «Про деякі питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату» Доманівська селищна рада стала переможцем даного конкурсу.

Після завершення всіх тендерних процедур по закупівлі, спеціально обладнаний автомобіль буде офіційно переданий Доманівській селищній раді.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь