A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ПРЕС-РЕЛІЗ Миколаївських роботодавців запрошують до анкетування щодо потреб ринку праці

Дата: 18.07.2018 10:57
Кількість переглядів: 901

Державною службою зайнятості запроваджено анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік. Заповнити анкети можна у «Персональному кабінеті» на Інтернет-ресурсі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» у розділі «Опитування». Про це повідомив директор Миколаївського обласного центру зайнятості Дмитро Оборонько.

«Проведення поглибленого вивчення перспектив розвитку регіонального ринку праці на підставі даних роботодавців надасть можливість спрогнозувати локальний ринок праці, скласти перспективну потребу в працівниках у професійному розрізі – зазначив керівник регіональної служби зайнятості – Ми запрошуємо всіх роботодавців області долучитися до анкетування!».

Відзначимо, що сервіс доступний для роботодавців, які зареєстрували в центрах зайнятості логіни та паролі для входу в персональний кабінет. За додатковою інформацією щодо реєстрації у персональному кабінеті та заповненні анкети звертайтеся до найближчого центру зайнятості або філії Миколаївського обласного центру зайнятості. Результати анкетування оброблятимуться фахівцями  Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та будуть використані при розробці прогнозу потреби у працівниках на 2019 рік.

 

Додатково: «Електронний кабінет роботодавця» - це сервіс, з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості.

У «Електронному кабінеті» роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме. В електронному кабінеті роботодавця передбачена можливість подання звітів за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», в т.ч і уточнювальних, в онлайн режимі до державної служби зайнятості та подальшим завантаженням в базу даних.

Відділ інформаційної роботи

Миколаївського ОЦЗ

(0512) 37-24-72; 37-31-10;

 inform@ocz-mk.gov.ua

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь