A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відбудеться Міжнародна агропромислова виставка

Дата: 10.07.2018 13:48
Кількість переглядів: 762

26-28 липня 2018 року у м. Херсон на території Міжнародного аеропорту «Херсон» відбудеться VIII Міжнародна агропромислова виставка та форум з підтримки фермерства «АГРОПОРТ Південь Херсон – 2018». Захід зорієнтований на розвиток території та підвищення інформативності серед виробників аграрного сектору.

Серед ключових тем Форуму – перспективи вирощування органічної продукції, розвиток зрошуваного землеробства, овочівництво, садівництво, виноробство, тепличне господарство, рибальство, молочне скотарство, птахівництво, сільський зелений туризм, створення ланцюгів доданої вартості, енергоефективні технології, розумні та ІТ – технології, а також актуальним залишається питання адаптації сільського господарства до зміни клімати.

Протягом трьох днів у заході планують взяти участь представники дипломатичного корпусу, іноземні делегації, працівники агропромислового комплексу регіонів – партнерів, а також провідні представники ділових кіл з різних областей України. Всі охочі мають можливість відвідати Форум, для цього потрібно пройти реєстрацію учасників на офіційному сайті Форуму www.agroport.ua. За додатковою інформацією можна звертатися до організаційного комітету за тел.: (0552) 26-22-56, 22-57-68 або електроною поштою (agroportkherson@ukr.net).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь