A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

УРОЧИСТИЙ МІТИНГ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 10.05.2018 12:55
Кількість переглядів: 950

9 травня у селищі Доманівка проведено урочистий  мітинг біля Меморіального комплексу «Братська могила» з нагоди відзначення 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 Дата, що навіки закарбувалася в пам’яті мільйонів українців. Не може залишатися непоміченою. Цього дня разом зібралися наші герої урочистостей, ветерани, яких залишилося дуже мало, гості та мешканці селища.

День перемоги – святий день! Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя для перемоги. Скільки б років і десятиліть не минуло, люди знову й знову будуть повертатися до Великої перемоги, яка ознаменувала торжество життя над смертю.

Розпочався урочистий мітинг  з вітань голови райдержадміністрації Євгенія Осадчука, голови районної ради Тараса Кушніра , секретаря Доманівської селищної ради Галини Шульгіної, військового комісара Доманівського райвійськомату - підполковника Євгенія Левченка,  які привітали  ветеранів  та присутніх зі святом 73-ї річниці Великої Перемоги. У промовах представників влади, військовослужбовців, ветеранів війни, молоді лунали слова подяки захисникам, учасникам бойових дій. Учасники мітингу віддали шану живим свідкам тих буремних подій. Низько вклонилися Ветеранам за героїзм, мужність та самовідданість, виявлені у роки війни та повоєнної розбудови.

Вшанували  пам’ять тих, кого з нами зараз нема, хто за мирне майбутнє віддав власне життя, хвилиною мовчання та покладенням  квітів  до стели загиблим воїнам.

Після завершення урочистого мітингу лунали пісні воєнного часу, які виконували учасники  духового оркестру. Слухаючи їх, люди частувалися солдатською кашею та чаєм.

Доманівська селищна рада  виносить подяку усім, хто прийняв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 73-ї річниці Великої Перемоги.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь