A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

свій 90-річний ювілей відзначила Плеханова Людмила Василівна

Дата: 02.05.2018 09:10
Кількість переглядів: 926

01 травня 2018 року свій 90-річний ювілей відзначила сумліна та відповідальна працівниця, поважна та шанована людина, жителька смт Доманівка, Плеханова Людмила Василівна.

У цей день Людмилу Василівну щиро вітали рідні та близькі люди, сусіди, а також заступник  селищного голови по виконавчій роботі Володимир Гулич, перший заступник голови Доманівської райдержадміністрації Наталія Фалько та начальник загального відділу Доманівської селищної ради  Ірина Міхенько. 

Гості щиро привітали довгожительку та вручили  подарунок, побажали цій сильній жінці міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від чималої родини й ще довгих років життя.

«Шановна Людмила Василівна, вітаю Вас із ювілеєм. Найголовніше багатство це – діти, внуки, правнуки і праправнуки. Бажаю Вам залишалися довго мамою, бабцею і прабабцею для своїх дітей, внуків і правнуків. Бажаю Вам здоров’я, сили духу, пошани від людей і в такому родинному затишку відсвяткувати ще й 100-річний ювілей», - сказав у своєму вітальному слові заступник селищного голови Володимир Гулич.

Ювілярка жителька смт. Доманівка, народилася у далекому 1928 році. Її життя багате на всілякі події. За 90 років пережила чимало, все своє життя присвятила сім’ї та роботі.

Сама ж іменниця раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань. Її донька із задоволенням розповіла про життя ювілярки та поділилася секретом її довголіття, зазначивши що весь вік Людмила Василівна працювала на землі і робила людям лише добро. Саме завдяки цьому Бог і подарував їй щастя дожити до такого поважного віку, виростити 3-х дітей, виховати 6-х онуків, мати щастя радіти народженню 11  правнуків та 1 праправнуку.

Все її життя пройшло на виду у людей. Негаразди загартувували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму життєвому шляху пережила безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь