A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Чемпіонат України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» сезону 2017-2018 років

Дата: 03.04.2018 09:55
Кількість переглядів: 967

На весняних канікулах з 23  по 28 березня 2018 року в м.Запоріжжя відбувся Чемпіонат України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» сезону 2017-2018 років серед юнаків 2005 року народження.

У відбіркових змаганнях І етапу вище названих змагань, які відбулися у грудні 2017 року в  м.Красилів Хмельницької області, вихованці Доманівської ДЮСШ вибороли право представляти Миколаївську область у фінальній частині Чемпіонату України.

               У змаганнях взяли участь такі команди: КДЮСШ «Темп» м.Тернівка, ДЮСШ №1 м.Камянське Дніпропетровської області, СДЮШОР м.Зіньків Полтавської області,  ДЮСШ смт.Доманівка Миколаївської області, ДЮСШ ім..ЗТУ Воропая П.М. м.Сквира, РКДЮСШ м.Вишгород  Київської області, ДЮСШ «Портовик» м.Южне Одеської області та СДЮШОР «ЗТР» м.Запоріжжя.

    Ігри проводилися за правилами Федерації гандболу України, на базі спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву м.Запоріжжя, суддівство забезпечувала група суддів з м. Мелітополь (головний суддя), м.Знам’янка  Кіровоградської області та м.Южне  Одеської області.   

                      Вихованці Доманівської ДЮСШ, тренер Дашко Вячеслав Петрович, показали високий рівень спортивної підготовленості, наполегливість, спортивний характер та «бійцівські»  якості …  Нагорода  для юних доманівських спортсменів за бажання грати і перемагати  – це фінальна гра з суперниками СДЮШОР «ЗТР» м.Запоріжжя. В результаті запеклої фінальної боротьби вихованці Доманівської ДЮСШ, директор школи Власюк Володимир Дмитрович, посіли друге місце і стали срібними призерами Чемпіонату України з гандболу  «Стрімкий м’яч» серед юнаків 2005 року народження. Переможці були нагороджені кубком, грамотами та медалями відповідного зразка та гідно представили Миколаївську область на Всеукраїнському рівні.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь