A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Засідання круглого столу

Дата: 01.09.2017 08:06
Кількість переглядів: 913

31 серпня проведено засідання круглого столу з впровадження заходів з енергозбереження для закладів соціальної сфери, мешканців багатоповерхових будинків та представників ОСББ. У засіданні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Анатолій Коваленко, заступники Доманівського селищного голови Ірина Святченко, Володимир Гулич, керуючий справами  виконавчого комітету Ірина Соловей.

Під час заходу обговорено ряд питань щодо впровадження у Доманівському районі заходів з енергозбереження та енергоефективності. «Сьогодні тема енергозбереження є надзвичайно актуальна, адже відповідні заходи роблять нашу країну менш залежною від імпортованих енергоресурсів, а власники які запровадили ці заходи заощадять на оплаті послуг. Це дуже добре, що Доманівська об’єднана територіальна громада вже розпочала рух у цьому напрямку», - сказав Анатолій Коваленко. Ірина Святченко наголосила на важливості реалізації заходів, спроможних на локальному рівні сприяти скороченню споживання газу, які в свою чергу мають скоротити видатки  населення пов’язані з оплатою за його споживання з одночасним підвищенням комфортності та умов проживання у власних будинках.

Виконавчий директор ГО «Фонд розвитку громади селища Доманівка» Світлана Матвєєва розповіла про нові можливості для ОСББ та презентувала міні-грант в рамках проекту  CLEEN: «Економія повинна бути економною. Підвищення рівня розуміння актуальності впровадження енергозберігаючих заходів для закладів соціальної сфери, розташованих на території Доманівської ОТГ».

 У рамках реалізації проекту планується провести аналіз витрат на енергоносії по закладам соціальної сфери Доманівскої ОТГ,  Доманівського району, Мостівської ОТГ. Спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Оксана Куліковська ознайомила представників закладів освіти та культури з етапами реалізації проекту, який передбачає підвищення рівня розуміння актуальності впровадження енергозберігаючих заходів для закладів соціальної сфери, розташованих на території Доманівської ОТГ. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь