A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Повідомлення

Дата: 04.10.2017 14:05
Кількість переглядів: 907

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій, адресованих Доманівській селищній раді»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Доманівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету «Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій» та аналізу регуляторного впливу до нього.

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу оприлюднено на офіційному сайті Доманівської селищної ради в мережі Iнтернет за адресою: http://domanivska-gromada.gov.ua в розділі «До відома громадян» в підрозділі «Громадське обговорення» та на інформаційній дошці «Доманівська селищна рада». Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу.

             Спосіб надання зауважень та пропозицій – письмово за адресою: Доманівська селищна рада, смт Доманівка, вул. Центральна, 48, 56401, тел. 9-19-49 або електронною поштою за адресою: Domanivka-otg@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь