A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Семінар на тему «Комунікація зі ЗМІ: громади в полі зору преси»

Дата: 24.01.2018 13:59
Кількість переглядів: 848

23 січня 2018 року посадові особи Доманівської селищної ради прийняли участь в семінарі «Комунікація зі ЗМІ: написання прес-релізів, анонсів, підготовка заходів для журналістів. Методи роботи зі ЗМІ різної спеціалізації: друковані, інтернет, ТВ, радіо. Створення інформаційного приводу», який відбувся на базі Миколаївського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.

Семінар відбувся за участі журналістів Миколаєва, комунікаторів об’єднаних територіальних громад (фахівців зі зв’язків із громадськістю та пресою) та представників громадських організацій.

Під час зустрічі присутні дослідили поняття «комунікатор», яка його роль та функції в громаді, обговорили суть інформаційного приводу, методи підготовки заходів для представників медіа, а також методи роботи зі ЗМІ різної спеціалізації: друковані, інтернет, ТВ, радіо.«Ми живемо сьогодні в розпал інформаційної ери, що передбачає насамперед абсолютну відкритість та прозорість. Роль і цінність комунікатора зростає, адже саме Ви – мобільні, амбіційні, прогресивні – відповідальні об?єктивне висвітлення всіх подій, що відбуваються в ОТГ, успішний піар і є тим ланцюжком, що об?єднує громаду в одну команду» - підкреслила експерт з комунікації Миколаївського ЦРМС Юлія Почебут.

Запрошені спікери, серед яких - журналіст інтернет-видання «Блок.Інфо» В?ячеслав Пиляк, координатор з комунікацій в південних регіонах Програми DOBRE Анна Нікуліна, шеф-редактор відділу новин телеканалу «Миколаїв» Ірина Заїка, проконсультували учасників семінару з питань правильного реагування в кризових ситуаціях, можливостей співпраці з обласним телебаченням та на практиці закріпили вміння писати анонси, прес-релізи та замітки. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь