A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Всеукраїнський конкурс «Учитель року»

Дата: 17.11.2017 13:51
Кількість переглядів: 1451

На Доманівщині розпочався Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2018»

         Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - щорічне змагання кращих учителів нашої країни. Це один із засобів зосередити увагу громадськості на професії вчителя. Це можливість продемонструвати педагогам свої творчі надбання, які досягнуті в щоденній копіткій праці, а також показати зріст у професійній майстерності.

         Зазначений конкурс складається з трьох турів: районний, обласний, Всеукраїнський. Цього року у районному турі конкурсу «Учитель року – 2018», який відбувся на базі Доманівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, виявили бажання взяти участь 4 вчителі з Доманівського району та Доманівської селищної ради. Це Силецька Л.Г ( номінація «Українська мова та література», Кузнецівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. героя АВОТ Матвієнка А.В.), Осипенко О.П. (номінація «Фізика», Маринівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Зебницька О.О. (номінація «Німецька мова», Доманівський НВК), Федосєєнко І.Г. (номінація «Фізична культура», Доманівський НВК).

         Слід зазначити, що всі педагоги відповідально віднеслися до професійного конкурсу. Кожен вчитель дав відкритий урок, підготував навчальний проект і захистив його, продемонстрував інформаційно-комунікаційні вміння.

         За результатами районного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» журі конкурсу визначило всіх конкурсантів переможцями у кожній номінації.

         Районний етап  конкурсу закінчився. Але робота районного методичного кабінету Доманівського освітнього центру та відділу освіти, молоді та спорту виконавчого органу Доманівської селищної ради на цьому не завершується. Це підготовка переможців до участі у другому (відбірковому) обласному турі конкурсу, а також презентація власного педагогічного досвіду учасників І туру на районних семінарах, методичних об’єднаннях вчителів-предметників. Сподіваємося, що педагогічні знахідки конкурсантів не залишаться поза увагою вчителів району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь