A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Молодіжний форум «ДОБРЕ ДІЙ»

Дата: 09.11.2017 13:31
Кількість переглядів: 1087

1-3 листопада в Миколаєві в рамках програми DOBRE «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» відбувся Молодіжний форум «ДОБРЕ ДІЙ» для представників об'єднаних територіальних громад з Миколаївської та Херсонської областей - ініціативної молоді 16-35 років, яка зацікавлена і готова змінювати свої громади на краще. Представники Доманівської громади Світлана Матвєєва, Людмила Блідар, Олена Гилко та Анна Чумак мали змогу послухати та надихнутися чудовими розповіддями спікерів, а також підвищити свої навички в створенні та написанні проектів. Програма форуму: презентації кращих практик роботи з молоддю та молодіжних проектів, інтенсивне навчання, майстерня проектного менеджменту, методи реалізації власних ідей – як перейти від ідеї до дії, лайфхаки побудови команди – залучення аудиторії та основи комунікації. А в останній день форуму директор програми DOBRE Беррі Рід особисто вручив кожному учаснику сертифікати!
Що в результаті отримає наша громада?
Учасників зібрання вчили як згенерувати потік ідей, як оформити свою ідею в проект. І найголовніше - кращим проектам нададуть фінансову підтримку для реалізації ідей в розмірі 10 тисяч доларів! Тільки лінивий не отримає цього фінансування.
Молодь Доманівки готова працювати над тим, щоб змінювати свою громаду на краще! Кожен має право на думку, кожен має право її висловити і отримати підтримку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь