A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Чергова сходинка досягнень Доманівської дитячої музичної школи

Дата: 15.12.2017 13:19
Кількість переглядів: 955

Щоб діти наші, цвіли мов квіти,

Від звуків музики, незвіданих доріг.

Щоб серце билось часто і раділо

Від назви гордої Учитель, Педагог!

 

      Доманівська дитяча музична школа – це велика країна, де не тільки здобувають знання, але і вчаться перемагати, творити, розкривати свої таланти  і здібності.

       Гордістю нашої школи є педагоги, які вибрали саме цю нелегку, але відповідальну стежину в своєму житті – виховання у підростаючого покоління прагнення до прекрасного, прагнення до мистецтва, до культури. Бо без культури - не має Країни.

Сьогодні хочу сказати про педагога духового відділу Доманівської дитячої  музичної школи,  Мостовенка  Леоніда Вікторовича. Відданість своїй справі цієї людини заслуговує поваги. Ми  гордимося досягненнями нашої школи, досягненнями  Леоніда Вікторовича , викладача який нагороджений Почесною грамотою Міністерства культури України, за вагомий особистий внесок у розвиток української культури, багаторічну сумлінну працю, високий   професіоналізм з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

За роки роботи викладачем музичної школи, Леонідом Вікторовичем випущено десятки випускників, які на сьогодні працюють викладачами шкіл, музичних училищ, є виконавцями філармоній та різних направлень оркестрів. Його колективи та учні школи  лауреати обласних конкурсів. Учасники районних та обласних заходів. 14 грудня 2017 року оркестр духових інструментів , Доманівської дитячої музичної школи, був запрошений на Звітний Гала – концерт початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів(шкіл естетичного виховання) Миколаївської області «Краща школа - 2017 року», як кращий колектив області. Ми щиро дякуємо людям, які допомогли нам відвідати такий важливий для школи захід. Низький уклін Вам.

         Про досягнення викладачів нашої школи,  можу говорити годинами і світитимуться від захоплення очі. Бо наша робота – це наше життя, це сьогодення та майбутнє наших дітей

Директор Доманівської дитячої музичної школи, Наталія Григорівна Рибалко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь