A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

В Доманівській ОТГ визначено Індекс Спроможності Місцевої Влади

Дата: 07.12.2017 11:56
Кількість переглядів: 976

6 грудня програмний спеціаліст програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" DOBRE Наталія Сафронова презентувала результати здійснення вимірювання індексу спроможності місцевої влади ( ІСМВ ) Доманівської селищної ради, який оцінює спроможність та діяльність органів місцевого самоврядування.

ІСМВ стосується якісного оцінювання діяльності врядування за чотирма категоріями компетенцій, при цьому для кожного показника встановлюється система оцінювання відповідно до конкретних стандартів. Таким чином Програми DOBRE може оцінювати відносний успіх діяльності серед ОТГ, а також вимірювати зміни чи успіхи в кожній конкретній ОТГ у довгостроковій перспективі. Індекс Спроможності Місцевої Влади оцінює внутрішню систему управління в органах місцевої влади, наявні системи, структури, процеси  та допомагає в визначенні дорожньої карти для розвитку ОМС, надає систему для вимірювання прогресу та порівняння з іншими громадами та існуючими кращими практиками.

DOBRE використовує індекс для спрямування допомоги громадам в розвитку та буде надавати заохочувальні гранти для тих громад, що досягнуть найбільшої зміни. А в подальшому самі громади зможуть використовувати індекс для самовдосконалення та розвитку самостійно. Загальний бал індексу Доманівської ОТГ на 6 одиниць вище середнього по ОТГ селищ України! Звичайно,  ще треба працювати! Тішить, що Доманівську селищну раду  ще 4 роки  будуть супроводжувати спеціалісти та консультанти програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність".

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь