A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Форум DOBRE BOOST МИКОЛАЇВ - сталий місцевий економічний розвиток

Дата: 05.12.2017 11:36
Кількість переглядів: 970

Упродовж двох днів, а саме 30 листопада та 1 грудня 2017 року в Миколаєві посадові особи Доманівської ОТГ взяли участь у форумі DOBRE BOOST «Нові можливості економічного розвитку для об’єднаних територіальних громад». Разом з представниками ще 7-ми громад Миколаївської області Доманівська ОТГ отримала знання про сталий місцевий економічний розвиток, різноманітні практичні інструменти його втілення. Окрім того, учасників навчали визначати економічний потенціал своїх громад, як започаткувати бізнес у громаді, залучити інвестора та забезпечити фінансову стабільність для розвитку території.

Протягом 6-9 місяців команди з місцевого економічного розвитку (МЕР) з кожної ОТГ отримають від експертів DOBRE практичні знання, поради,й спільно розроблять плани впровадження кількох пріоритетних проектів МЕР.

Як пояснили експерти з місцевого економічного розвитку Програми DOBRE Мік Мюллей та Віталій Юрків, оволодівши необхідними знаннями, учасники форуму зможуть оцінити потенціал та ресурси свої громад та зрозуміти, вирішенню яких проблем слід приділити першочергову увагу.

Форум відбувся в рамках реалізації Програми DOBRE («Децентралізація приносить кращі результати та ефективність»), що виконується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Співорганізаторами заходу виступив  Одеський національний економічний університет та агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks (м.Львів).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь